Z důvodu nemoci otevírací doba: 18.4. ZAVŘENO

Změna otevírací doby 8.4. - 31.5.2024 (Pondělky ZAVŘENO)

Vážení zákazníci: u zboží Sapho, Gedy, Aqualine a některých řad JB Sanitary dochází k manipulaci mezi sklady. Expedice se může o pár dnů opozdit. Děkujeme za pochopení.

GRUND LEX mocca WC 50 x 60 cm, koupelnová předložka s výřezem pro WC

Distribuční sklad

skladem u dodavatele

Prodejna Vysoké Mýto

do týdne

Prodejna Hradec Králové

do 10 dnů

Dárek k produktu

dodatečná sleva -5% při platbě předem převodem z účtu na účet nebo na dobírku

Běžná cena:

1.449 Kč

Ušetříte:

87 Kč (6 %)

Vaše cena vč. DPH:

1.362 Kč

GRUND LEX mocca WC 50 x 60 cm, koupelnová předložka s výřezem pro WC

Popis koupelnové předložky LEX:
Máte rádi oblé tvary a syté barvy? Předložky LEX jimi dokonale nasytí každou místnost vašeho domova. Díky 3cm vlasu jsou navíc úžasně měkké a heboučké.

Proč koupelnovou předložku právě od firmy GRUND a.s.?

  • Polyakryl je ten nejtrvanlivější materiál, ideální pro koupelny - je měkký, předložka absorbuje vodu a rychle schne
  • Je vyrobená v ČR, na úpatí Krkonoš
  • Předložky jsou skvělé a dotek umění změní vaši podlahu v koupelně, a nejen tam. Oživte svůj domov světově úspěšnými předložkami a koberečky GRUND a žijte obkopeni barvami...
  • Nekompromisní kvalita: předložky jsou vyrobeny z certifikované (OEKO-TEX) 100% Polyakrylické příze pro maximální přirozenou měkkost a trvanlivost.
  • Předložky GRUND v USA získaly prestižní pečeť kvality "Parent Tested/Parent Approved" - testováno a schváleno rodiči..
  • Pro co největší výdrž perte předložky na jemné praní. Ve své pračce použijte vlažnou vodu a jemný prací cyklus, perte odděleně. Nepoužívejte bělidla a aviváže. Pro co nejlepší obnovení vzhledu vlasu doporučujeme použít sušičku - ovšem jen an nejnižší otáčky. Nevěšte na topení. Po vyschnutí protřepejte a předložka bude jako nová i po 100 praních! Při prvním praní doporučujeme předložku vložit do povlaku na polštář jako prevenci proti zablokování vašeho filtru zbylým chlupem. Při prvním praní doporučujeme předložku vložit do povlaku na polštář jako prevenci proti zablokování vašeho filtru zbylým chlupem.
  • Záruka spokojenosti
  • Barvy neblednou! Narozdíl od mnohých jiných předložek, námi patentovaný proces výroby ColorTek zaručuje, že si předložky zachovávají své živé barvy i po desítkách vyprání.

    Koupelnové předložky GRUND - Rozdíl, který cítíte a cítíte se díky němu dobře.


    Koupelnové předložky certifikát kvality


    Koupelnové předložky certifikát
              kvality

Barva:

hnědá/béžová