Z důvodu nemoci otevírací doba: 18.4. ZAVŘENO

Změna otevírací doby 8.4. - 31.5.2024 (Pondělky ZAVŘENO)

Vážení zákazníci: u zboží Sapho, Gedy, Aqualine a některých řad JB Sanitary dochází k manipulaci mezi sklady. Expedice se může o pár dnů opozdit. Děkujeme za pochopení.

WENKO Nástěnný háček BEZ VRTÁNÍ UltraLoc VALENZA bílý 2x16x10 cm, 23594100

Výrobce: Wenko

Série: UltraLoc

Distribuční sklad

do týdne

Prodejna Vysoké Mýto

do 10 dnů

Prodejna Hradec Králové

do 14 dnů

Běžná cena:

149 Kč

Ušetříte:

9 Kč (6 %)

Vaše cena vč. DPH:

140 Kč

WENKO Nástěnný háček BEZ VRTÁNÍ UltraLoc VALENZA bílý 2x16x10 cm, 23594100

Inovativní a trendy, to je způsob, jakým nové samolepicí nástěnné háčky od společnosti WENKO zvýrazňují každou domácnost. Háčky Ultra-Loc® přilnou pomocí statického náboje a zajišťují silné uchycení na hladkých površích bez šroubování a vrtání!

Připevnění je tak snadné. Jednoduše stáhněte ochrannou vrstvu a pevně zatlačte lepicí podložku na zeď, poté nasaďte háček a zašroubujte.

Dekorativní háček Valenza může být okamžitě vystaven zatížení a lze jej kdykoli přemístit. Lze jej samozřejmě podle potřeby odstranit, aniž by zanechal zbytky nebo nevzhledné vyvrtané otvory.

Vyroben z vysoce kvalitního plastu (ABS) v klasické bílé barvě, nástěnný háček zaujme svým stylovým designem a praktickou manipulací.

Ať jsou to ručníky, utěrky nebo oblečení, vše je teď uklizené! Bez ohledu na to, zda v koupelně, na toaletě pro hosty a v ložnici, nebo v kuchyni a šatně - důmyslný háček vypadá skvěle kdekoli v domácnosti a také udržuje příslušenství vždy po ruce.



Rozměr udávaný výrobcem: 9x6x3 cm

Výrobce / série:

Wenko / UltraLoc

Instalace:

přísavky, samolepicí